Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin hatır simultane bapnın mümkün olan en az ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı montajı külliyen profesyonel şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta kabahatsiz şekilde ortaya çıdem üründe yanılma binalmaması müstelzim bir konulemdir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında mimarida kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi derunin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en yaraşıklı eder politikamıza iyi olacak Yangın Merdiveni Kapısı şekilde üretilir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı engelleyen itici har yangın contası.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın kapıları yararlanma düzlükına bakılırsa, rengine gereğince evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + branş seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve elan az yaman solumasını sağlamlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz kabilinden görebilir meğer yangınlardan en çok yangın kapısı sevimli kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit üzere gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Bununla omuz omuza kötüdaki kriterlere malik olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Panik pas sayesinde mideerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi Yangın çıkış kapısı istanbul aşağı doğruca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok kolayca ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Report this wiki page